keskiviikko 25. marraskuuta 2009

peurahuolia
Ostin Scandinavian Music Groupin levyn, vaikka katsoin että levyllä oli monta samaa biisiä kun edellisellä levylläni. Levyn kansi oli vain niin kertakaikkisen mahtava, että se oli kuitenkin saatava. Onneksi ostin, levy on oikein hyvä. Ainoa harmipuoli asiassa on, että levyn kannen ansiosta tekisi kovasti mieli sorkkia omaa peuratauluani. Kyllä tuo minun peurani on melkoisen neitimäinen tuohon levyn kannessa komeilevaan otukseen verrattuna. Ehkä ovat eri lajia kumminkin? Tuo minun peurani jää hauskasti hohtamaan vielä valojen sammuttamisen jälkeen, ja vaikka se tuijottaakin suoraan sen katse ei häiritse.

Valkoinen joulukuusi saapui ennätysvauhtia ja sain sen kotiin jo maanantaina. Se on nyt pystytetty olohuoneen nurkkaan ja odottaa vielä hetken koristeitaan.

2 kommenttia:

  1. Onpa sinulla vinkea blogi! Poninaulakko on kylla hieno, iski ikuiseen ponityttoon. Et poninpeppunalakkoa ajatellut jatkoksi? ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos :) Poninpepuille kävi vähän huonosti kun pistin ne sahausta varten puristuksiin ruuvipenkkiin - niistä tuli varsin lituskaisia. Muuten kyllä kävisivät peputkin.

    VastaaPoista