sunnuntai 13. syyskuuta 2009

onni on uusi tehosekoitinPerjantaina saapui hartaasti odotettu tehosekoitin. Nyt viikonloppuna olen enimmäkseen leikkinyt sillä: mansikkabanaanismoothieita itselle ja kasvissoseita barffaaville koirille. Hyvästi sauvasekoitin! Ainoa harmipuoli hommassa on, että keittiötasolla rivissä pönöttävät kodinkoneet tuovat mieleen kodinkonemyymälän. Kaappiin en kyllä halua piilottaa niitä. Lempikapistukseni on vaaleanpunainen espressokone, ihan jo senkin takia että millään kodinkoneella ei ole yhtä mainiota tarinaa takana. Maidonvaahdotin on siitä rikki ja se pitää ihan hirmuista meteliä, mutta se ei haittaa. Sillä tehty latte on lempijuomani, erityisesti tumman suklaan kanssa.

6 kommenttia:

 1. Kiitos smoothiesta! On se vaan hieno - tuo vehje siis!

  VastaaPoista
 2. Koska olen niin iloinen, kun aloitit blogin ja tästä on tullut niin hieno alusta alkean, päätin lahjoa sinua palkinnolla. Se löytyy viimeisimmästä postistani.

  VastaaPoista
 3. No mutta vaaleanpunaista tarinaa kehiin sitten! Ei saa jättää lukijoita jännitykseen. :D

  VastaaPoista
 4. Tanja: kiitoksia palkinnosta, olen ihan otettu :) En tosin ole vielä ehtinyt reagoida siihen mitenkään. Kohta, kohta..

  kottarainen: :) Espressokone tuli yllätyslahjana italialaisilta ystäviltä. Sain heillä vieraillessani ihan parasta koneella tehtyä espressoa, joten tiedustelin myöhemmin heiltä minkä merkkinen kone olisi hyvä hankkia. En saanut vastausta sähköpostiin, sen sijaan postissa tuli valtava paketti ihan yllättäen. Sieltä kuoriutui tuo mainio kapistus. Hauska yllätys ja melkoisen hulppea lahja. Ahkerassa käytössäkin se on, viimeksi aamulla tein ison lasillisen lattea :)

  VastaaPoista
 5. Hankimme kotiimme espressokeittimen kaksi ja puoli vuotta sitten, ja on aivan ihmeellistä, miten siitä on sen jälkeen riittänyt iloa jokaikiselle päivälle. Viikonloppuisin päivien kohokohta on aamupäivän latte olohuoneessa bossa novaa tai jazzia kuunnellen, kun aurinko paistaa viistosti huoneeseen. Nyt olen jo jonkin aikaa miettinyt, että olisiko tuollaisesta tehosekoittimisesta yhtä paljon riemua. Ehkä.

  Ooli kiva löytää blogisi. Täällä on ihana tunnelma!

  VastaaPoista
 6. Heidi: Ihan varmasti on riittänyt iloa, espressokone jos jokin on ihan parasta arjen luksusta. Kun tuosta omastani aika joskus jättää, hankin ihan ehdottomasti uuden. Tehosekoittimesta on riemua myös, mutta ei kuitenkaan samalla tapaa kuin espressokoneesta.

  Kiva kun tulit käymään :)

  VastaaPoista