sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

lempisalaatti






Jään helposti koukkuun johonkin tiettyyn ruokaan, ja silloin sitä pitää tietysti saada usein. Kyllästymisestä ei ole tietoakaan. Viimeisin koukuttava tuttavuus on ollut mozzarellasalaatti. Bongasin sen alunperin S-marketin tiskiltä ja kehittelin siitä oman version. Sopivat ihan mahtavasti yhteen nämä salaatin maut. Itse tykkään yksinkertaisesta ruuasta, mutta salaattia voi varmasti maustaa paremmaksi mielensä mukaan.

mozzarellasalaatti

jäävuorisalaattia
Provence-salaattisekoitusta
säilykepersikoita mehussa
mozzarellapalloja
suolapähkinöitä
runsaasti oliiviöljyä
balsamicoa
mustapippuria myllystä


Jos jaksaa voi salaattiin laittaa kahta erimakuista mozzarellaa. Miksipä ei muitakin juustoja. Kunnon karppaaja ei toki säilykepersikoihin koske, mutta ilman makeita persikoita salaatti ei varmasti ole puoliksikaan niin hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti