sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

pikkulintuja ja lahjapaperia


Minä niin tykkään näistä House Doctorin lahjapapereista. Niitä on meillä kehyksissä seinällä ja laatikoiden päälisinä. Ne ovat nättejä ihan vaan rullalla purkissa. Ja niitä on hauska skannailla ja käyttää kuvituksissa. Tänään olen ähertänyt erään kutsukortin parissa. Tuo on ihan keskeneräinen vielä, välivaihe suunnittelussa. Tallennanpa sen kuitenkin tänne, varmuuden vuoksi. Linnut kiinnostavat tällä hetkellä aiheena erityisesti. Haluaisin kovasti täytetyn korpin itselleni. Korvaavana suunnitelmana on maalata pinkkisävyinen korppitaulu niihin Ikean mustakoukeroisiin soikeisiin kehyksiin. Mitään hajua ei ole mihin seinälle se muka mahtuisi (tai passaisi), mutta siitä viis! Korppia on nyt saatava.

6 kommenttia:

 1. haluaisit täytetyn korpin?!:)..minä en voi sietää täytettyjä eläimiä,ovat ällöjä ja silmääni rumiakin vielä!nyt niitä kyllä näkyy paljon sisustuskuvissa,taitavat olla uusi "poron (tms.)sarvi"
  asiasta toiseen,onko sinulla koiruuksille kotisivuja?

  VastaaPoista
 2. Jep :) Minuakin ne joskus ällöttivät mutta ei enää. Taitaa tosin jäädä korppi saamatta, pitää tyytyä itse maalaamaan.

  Onhan mulla, kyllä sä varmaan ne tiedät entuudestaan ;) Tuolta löytyy: http://www.hsd-capital.com/jenny/index.shtml (päivitykset ovat hävyttömän myöhässä)

  VastaaPoista
 3. Niin ja oli mulla joskus vuonna nakki niille oma blogikin. Nykyään pidän mielummin pelkkiä kotisivuja ja niitäkin vähän laiskanpuoleisesti.

  VastaaPoista
 4. Etsystä saa ainakin oikeita fasaanin päitä :). Kansallismuseossa oli jännittävä saamelaistytön kukkaro, jossa oli yhdistetty huopakankaaseen linnun pää, siis oikea. Nykynäkökulmasta hieman karmiva lapsen kukkaro, aika kaukana Hello Kittystä.

  Täytetyt eläimet, vanhatkin, ovat aika kalliita.

  VastaaPoista
 5. Ha! Minä myös! Siis sekä haluaisin korpin, että olen lintujen perään. Tein joskus kauan sitten blogientrynkin elämäni linnuista, koruista aina omiin töihin asti.

  Ja vaaleanpunainen korppitaulu kuulostaa mahtavalta!

  VastaaPoista
 6. ihana kuva, juuri täydellinen kortti "siihen tarkoitukseen" ja todella persoonallinen, sinun näköisesi. muutenkin ihanan värikkäitä kuvia sulla täällä blogissa. tarttis päästä käymään taas :) mukavaa pääsiäistä!
  (sortuvin ja palavin, heh) turkuterveisin lotta

  VastaaPoista