lauantai 20. maaliskuuta 2010

(pään)siivouspäiväKylppärissä pyörii kolmas tai neljäs koneellinen pyykkiä. Pesukoneet ovat siitä mukavia kapistuksia, että tulee melkein ahkera olo kun kuuntelee sohvalla löhöten koneen hurinaa. Paitsi tänään, ensimmäisenä vapaapäivänä pitkään aikaan pitäisi saada siivottua kunnolla. Ei vain nyt jaksaisi.

Aamulla luin Opettaja-lehdestä hyvän artikkelin työnteosta kestokyvyn äärirajoilla - miten pitkään jatkunut kiire alkaakin tuntua normaalilta olotilalta ja siitä tulee lopulta riippuvaiseksi. Aika hurjalta mutta samalla kovin tutulta kuulostivat vieroitusoireet jotka iskevät kiireen helpottaessa. Artikkelissa oli ihan liian paljon tuttuja asioita. Omia ajatuksia joille joku oli antanut nimen ja luokituksen.

Ensi viikolla otan rauhallisemmin.

3 kommenttia:

 1. Huh, onneksi tunnistit itsesi ja lupaat nyt ottaa rauhallisemmin. En ole vielä lukenut juttua, mutta nyt pitääkin kaivaa eilinen lehti esille. Ja viedä vielä opehuoneeseen kaikille niille, jotka eivät kenties lukeneet lehteä laisinkaan.

  Tuo on niin totta, mitä sanoit. Laitoin juuri koneellisen pyörimään ja nyt istun hyvillä mielin koneella, kun olen ollut niin ahkera :D. On se helppoa. Nyt voin unohtaa ne imuroinnit ja muut, mitkä ovat jo tovin odottaneet ja ottaa sen sijaan lasin lauantaipunkkua.

  Lepää ja nautiskele!

  VastaaPoista
 2. Mäkin vein :) Ja viime viikon muistin huolehtia riittävistä yöunista. Nyt pitäisi olla jo nukkumassa mutta ei malttaisi vielä.

  VastaaPoista
 3. I enjoyed reading your blog post. It has been a few weeks now since I am babysitting my Boo.

  VastaaPoista