sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Kirpputorilta löytyi aivan ihanat okrankeltaiset kengät. Ne sopivat mainiosti valmisteilla olevan tunikan kaveriksi. Tänään oli muutoinkin hyvä kirppispäivä. Löysin teepannun, mustan ja pullean. Tarkoituksena oli hankkia valkoinen kannu, mutta tuo musta on hurjasti parempi. Illlalla taidan hauduttaa siinä teetä ja syödä salaa jääkaappiin piilottamani viimeisen panna cottan, okrankeltaiset korkkarit jalassa :)

8 kommenttia:

 1. Oikein hyvä suunnitelma tuo panna cotta korkkareissa. Ihan italialaista!

  VastaaPoista
 2. Oih! Toivoinkin korkkarikuvia. Nuo sopivat täydellisesti ruusutunikan kanssa. Melkoiset löydöt. Pannukin kuulostaa mainiolta. Kai olet tänään myös kokkaillut nuo korkkarit jalassa ja essu päällä? :)

  VastaaPoista
 3. Niin sopivat, kävin jo tutkailemassa värejä Tanjalla. Kerrankin ihanat kirpparikengät olivat myös sopivat räpylöihini, yleensä kaikki mahtibongaukset ovat olleet väärää kokoa. Tänään en ole kokkaillut oikeastaan lainkaan: kävin Tanjalla letuilla ja illalla isän kanssa Salvessa syömässä kuhaa. Nyt sitä panna cottaa... :)

  VastaaPoista
 4. Voi sitä teidän isää! Minäkin tahtoisin Salveen :)

  VastaaPoista
 5. Ai niin, se piti vielä sanoa, että kiitos tuhannesti Vampulan valkosipuleista! Tänään ekaa kertaa korkkasin yhden, kun tein tomaattikastiketta ja voi pyhä henki, miten taivaalliselta se tuoksui. Ja tomaattikastikkeesta tuli, jos mahdollista, gröhm, vieläkin vähän parempaa. Jos joskus lähden tomaattikastikekilpailuun Italian mammoja vastaan, tahdon ehdottomasti kilpailuvaltikseni Vampulan kynsilaukkaa!

  VastaaPoista
 6. Jos tuon sipuleita lisää, teetkö mahtavaa tomaattikastiketta taas? Se on kyllä niin herkkua, voisi toimia hyvin nopeasti kiehautettujen kesäkurpitsasuikaleiden kanssa.

  Salven kuha Walewska oli muuten varsin herkkua sekin, pitää kyllä suositella. Viimeksi söin siellä silakoita. Hyviä perusmakuja, en oikeastaan kovasti tykkää mausteisista ruokakikkailuista.

  VastaaPoista
 7. Hei, löysin tänne Tanja Pretty Gingham blogin kautta ja olen aivan huumaantunut kuvistasi ja etenkin noista väreistä.
  Aivan upeaa!
  Palaan tänne, usein :-)

  VastaaPoista
 8. Paevi: Kiitos kauniista sanoista. Mukavaa, että tykkäät :) Tervetuloa!

  VastaaPoista