sunnuntai 25. lokakuuta 2009

riikinkukkoa jälleen

Meillä oli eilen juhlat, oikein mukavat juhlat olivatkin. Juhlavalmisteluiden kanssa tuli hirmuinen kiire, kun perjantai-iltana siivoamisen sijaan sain intoa viimeistellä riikinkukon. Sulkien ja tapettikuosin yhdistäminen oli hankalaa eikä lopputulos ehkä vieläkään ole ihan täysin mieleen. Riittävän hyvä siitä kuitenkin tuli, ja kukko ripustettiin seinälle ennen vieraiden tuloa. Olin suunnitellut tarjoavani vieraille kakun kanssa karkkisushia, mutta ne jäivät kiireessä tekemättä. Ehkäpä pitääkin sitten järjestää uudet juhlat jotta pääsee tarjoilemaan niitä.

6 kommenttia:

 1. tosi kaunis! aivan mahtava tuo yhdistelmä ja ihana tunnelma

  VastaaPoista
 2. kehuja oli siis lottapotta turusta:)

  VastaaPoista
 3. Paivi ja Lotta: Kiitos! Voi, pitäisi koittaa saada kukosta vähän parempi kuva. Ahneuksissani en malttanut taaskaan olla kuvailematta hämärässä. Pitäisi kuvata myös maalausta osana ympäristöään, se kun on suunniteltu omalle paikalleen. Ei mitään sen suurempaa sanomaa, riikinkukot vain sattuivat miellyttämään. Jos olisin lintu, voisin mieluusti olla riikinkukko :)

  VastaaPoista
 4. Onpas kaunis kukkonen! Kerrohan, että mitä karkkisushi tarkoittaa käytännössä? Kuulostaa hurmaavalta...

  VastaaPoista
 5. Heidi: Kiitos :) Karkkisushi on makeisista ja vaniljariisistä valmistettua, sushinnäköisiä suupaloja. Näin vinkin yhdessä blogissa, joka tietysti juuri nyt on hukassa. Suloisia olivat. Mausta en tosin mene takuuseen...

  VastaaPoista