sunnuntai 18. lokakuuta 2009

neljä koiraa ja patjaSyyslomavillityksessä pitää laittaa vielä yksi postaus :)

Toin mummolasta vanhan flokkipatjan. Koiratkin pitävät siitä kovasti. Erityisen hauskaa näyttää olevan tikkauspallukoiden natustaminen. Päivän aikana ryökäleet ehtivät myös varastaa terassilta porkkanoita. Ruokailupaikkana käytettiin toki huomaamattani patjaa, sillä seurauksella että siinä on nyt hieman oranssia. Jos neljän koiran taloudessa sisustaminen vaatii mielikuvitusta, niin vaatii se kyllä pitkää pinnaakin. Murr! (Ja kovasti viattoman näköisenä siinä patjalla vielä makoilevat, mokomat rontit.)

4 kommenttia:

 1. Eivät voi olla millään syyllisiä! Ekassa kuvassakin toinen vaan nuuhkii viattomasti eikä siten voi olla syyllinen ollenkaan ;)

  Ps. oikeasati toivotan pitkää pinnaa jatkossakin.. nimim. kokemusta omaava

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit nahkapallit ja suloiset koirat ihanalla patjalla. Alvarkin tunnisti kenen koirista on kyse. T: Lomautettu Lotta (eikä tekis yhtään tiukkaa olla kotona vielä huomenna, ylihuomenna....)

  VastaaPoista
 3. cidi: Jep, noilla on taipumusta näyttää varsin viattomilta aina tihutöiden jälkeen. Veikkaanpa, että Sad Samin piirtäjällä on aikoinaan ollut samanlaisia tihulaisia... (Äh, en osaa linkittää tekstistä, joten laitetaan linkki näin: http://forums.doyouremember.co.uk/attachments/other-nostalgic-stuff/1810d1249926669-cute-stuff-80s-196_sad_sam_ss-2084.jpg ) Kai muistatte tuon otuksen?

  Lotta: Enpä yhtään hämmästy, Alvar on tarkka poika ;) Samanlaiset fiilikset täällä, vielä olisin voinut ottaa pari päivää lomaa. Kahdesta päivästä tulee vain vihaiseksi ja pöllähtäneeksi.

  VastaaPoista
 4. Ihania rontteja! Suloisia karvaturreja...

  VastaaPoista