sunnuntai 18. lokakuuta 2009

laukkuhamsteriKirpputorilta löytyi viimein sopiva vanha matkalaukku koiranpetiprojektia varten. Testailimme Harmin kanssa tavallisella tyynyllä, ja hyvin toimii. Pitää vielä löytää sopivia kankaita laukun vuoritukseen ja itse petiin. Ehkä jotain tummasävyistä kukallista? Samaiselta kirpputorilta löytyi myös toinen pakko-saada -laukku: musta pussukka kultaisella bambibrodeerauksella. Tahtoisin ehkä kuitenkin pussukkaan jonkinlaiset sangat - kultaisesta helminauhasta saisi ehkä sopivan...

7 kommenttia:

 1. IHANA pussukka! Ja suloinen matkalaukku myös. Oliko teillä tuottoisa kirppisreissu? Turkuterveisin, Lotta

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Eikö olekin! Olen ihan hurmiossa vieläkin. Pussukka hieman lieventää huonoa omatuntoani kirppistuottojen suruttomasta tuhlaamisesta. Tavara vaihtoi kyllä omistajaa, ja on aina mukava päästä turhasta eroon.
  (höh, kirjoitusvirheitä...)

  VastaaPoista
 4. Tuo on kai ivanahelsingin bambi-pussukka? Itsellä on samanlainen, tosi kiva.

  VastaaPoista
 5. Juu, on. Oli vielä ihan käyttämätönkin, hyvä kirppislöytö :)

  VastaaPoista
 6. Millä ihmeen kirppiksellä sä käyt kun tuollaisia löytyy? :D

  Mä olen metsästänyt tuota Ivana Helsingin bambipussukkaa ties kuinka kauan mutta siitä pyydetään yleensä aika suolaista hintaa.

  (Ja ihanaa miten nuo kuviin tunkeneet mäyrikset saavat joka kerta hymyilemään.)

  VastaaPoista
 7. Jäähallilla, se taitaa olla Helsingin paras kirppis. Sieltä ainakin ovat parhaat löydöt peräisin. Toinen vakipaikka on Vallila.

  Mäyrikset ovat varsinaisia linssiluteita. Niitä on kuvailtu siinä määrin, että ne tosiaankin tunkevat kuviin - varsinkin jos olisi tarkoitus kuvata yhtä koiraa muita saa olla aina hätistelemässä pois.

  VastaaPoista