lauantai 23. tammikuuta 2010

kiire


Työt alkoivat niin vauhdikkaasti, ettei kotona ole ehtinyt juuri muuta kuin hengähtää pitkien työpäivien jälkeen. Valkoinen kuusikin napottaa vielä olohuoneen nurkassa. Se kieltämättä alkaa jo näyttää melko hupaisalta - varsinkin kun olen haalinut keittiön pöydälle kirkkaanvärisiä kevätkukkia. Kuusi pitäisi viedä varastoon. Vanhaan kattokruunuun pitäisi viritellä lisää kristalleja ja ripustaa se eteisen kattoon. Keittiön lattia pitäisi maalata. Huomenaamulla haluttaisi lähteä kiertelemään kirpputoreja, mutta alkava flunssa taitaa torpedoida ikävästi kirpputorit ja "pitäisi" -suunnitelmat. Tylsää! Nyt olisi paikallaan iso annos keskeneräisyyden sietokykyä (sekä nenäliinoja ja flunssalääkettä).

3 kommenttia:

 1. Kuvasi ainakin hehkuvat jo kevättä!

  Täälläkin korjattiin tänään viimeisiä joulukoristeita pois... sopuisasti tähän 62 neliöön on mahtunut niin olkipossut kuin kevätesikotkin ;)

  Pikaista paranemista sinulle!

  VastaaPoista
 2. Terveiset Torniosta! Täällä on ihanaa, mutta on myös jo ikävä sinua. Flunssa mullakin. Jos se oikein kaataa meidät, voidaan ehkä pitää nuhanenien elokuvapäivä... :)

  VastaaPoista
 3. Minttu: kiitoksia, kyllähän tämä onneksi tästä näyttää helpottavan :)

  Tanja: Nuhanenien elokuvapäivä kuulostaa hyvältä! Toivottavasti ei kuitenkaan kaada ihan kokonaan... Tervetuloa takaisin, täällä jo odotellaan.

  VastaaPoista