lauantai 2. tammikuuta 2010
7 kommenttia:

 1. Sinulla on aivan upean värikäs koti! Ihailen :) Ja ylimmästä kuvasta tulikin mieleen, että minulla on sama kalenteri, ostin sen jo suunnilleen lokakuussa :) Sen voisikin nyt ottaa käyttöön.

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo kynttilä kuva, niin energinen!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia Jutta ja Martta :)

  Kalenterin sain joululahjaksi äidiltä, pitäisi nyt päättää otanko käyttöön sen vai jatkanko tylsällä OAJ-kalenterilla. Kuvitus on ihana, mutta kalenteri on pikkuisen suuri.

  Kynttilöitä poltellaan meillä paljon, ja suunnittelin taas että voisimme järjestää taas Earth Hour -juhlat ystäville viime vuoden tapaan. Silloin valaisimme kotimme pelkillä kynttilöitä, niitä taisi olla silloin jotain kahdeksankymmentä yhteensä. Kynttilät valaisivat hurjan hyvin.

  VastaaPoista
 4. Voi mitä värien ilottelua ja energiaa!

  VastaaPoista
 5. Tuo kalenteri on kaunis! Ja mäyrismytty aivan ihana... Mukavaa työnaloitusta, samaa olisi täälläkin tiedossa. Terv. Ingrid

  VastaaPoista
 6. Hiutale: mäykyt tykkäävät meillä nukkua mieluiten läjässä. Hassut otukset!

  Minttu: Onpa mukava, jos energinen fiilis välittyy katsojallekin. Värit ovat minusta innostavia ja värikkäisiin vaatteisiin pukeutuminen erityisesti kohottaa mielialaa. Meillä ruokailutila on räiskyvän punainen, mutta makuuhuoneessa on puolestaan valkoisen, sinisen ja hopean sävyjä jotta siellä olisi rauhallisempi tunnelma.

  Ingrid: Kiitos, samoin sinne. Kohta taas mennään, melkoista hässäkkää luvassa...

  VastaaPoista