keskiviikko 6. tammikuuta 2010

lahjoja harakoille
... tai oikeastaan meidän tauloudessa asuu tasan yksi harakka, joten monikko on vähän harhaanjohtava. Lahjoja harakalle ja kumppanille siis. Meidän makuuhuoneessa roikkunut Ikean kattokruunu sai väistyä komeamman tieltä tänään. Lahjan antajat pohtivat, onko kruunu liian iso ja pramea pieneen makuuhuoneeseen. Onneksi silti päätyivät tähän, sillä kattokruunu ei voi olla liian iso, eihän :) Harakka hykerteli tyytyväisyydestä ja halusi oitis ryhtyä kuvaamaan komistusta. Meillä makuuhuone on muun asunnon vastapainoksi vähän hillitymmin värein sisustettu. Värien asemasta olen halunnut sinne kaikkea pientä ja ylellistä: valkoiset samettiverhot, hopeaa, lampaantaljoja, tummaa puuta, suuren peilin ja nuo sarvet. Äidillä olisi valkoinen kettupuuhka ullakolla, sitäkin jo melkein harkitsen sinne vaikka turkiksista en tosiaankaan muutoin perusta. Kauniit, vanhat hopealusikat saimme myös lahjaksi. Nyt suuntaan työpaikalle ompelemaan, kangaspinossa olisi ruskeaa tekoturkista josta voisi tehdä sängylle muhkeat tyynyt.

3 kommenttia:

 1. En itsekään ole mikään turkisten ystävä mutta bongasin jostain mielestäni tosi hauskan kierrätysvinkin, jossa vanhoista turkeista (takeista siis) oli ommeltu sisustustyynyjä. Siinä oli jotain metkaa, jota voisin kuvitella esimerkiksi makuuhuonetta muhkeuttamaan. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköistä. Tuo seinän sävy on tosi kaunis, onko se jotenkin erikoismaalattu?

  Kyllä tuolla kelpaisi lampaita laskea :) Tai miksei vaikka kristalleja...

  VastaaPoista
 3. Turkistyynyt kyllä olisivat minustakin aika hauskat. Tekoturkiksesta ompelinkin sängylle nyt ruskeat tyynyt. Sellainen muhkea tekoturkispeitto olisi myös ihana.

  Kiitos Minttu :) Seinä on maalattu hopeiseksi, siinä on aika monta maalikerrosta jotta siihen sai oikeanlaisen pinnan.

  VastaaPoista