maanantai 11. tammikuuta 2010

kylmää ja kaunista

Yksi mainioista kuviksenopettajani neuvoi aikoinaan meille, että "kill your darlings". Omiin töihinsä pitäisi muistaa suhtautua kriittisesti ja pitää mielessä että valikointi ja rankalla kädellä karsiminen on hyväksi. Vaikka itse pitää jostain, ei se tee siitä automaattisesti hyvää.

Tänäänpä ei huvittanut olla lainkaan kriittinen vaan läväytin melkein koko kasan hyvin samanlaisia kuvia kotitalomme ympäristöstä. Puollustukseni kerrottakoon, että täällä Helsingissä on nyt vain niin mahtavan kaunista. Puut saivat toissayönä paksun huurakerroksen ja kaikkialla on aivan valkoista. Pakkanen saa jatkua puolestani vaikka kuinka kauan, jos se vain säilyttää maiseman tällaisena. Nytpä tekisi mieli käpertyä mäyräkoirien kanssa untuvapeittoihin talviunille, nukkua pimeän ajan ja valoisaan aikaan tehdä pieniä kävelyitä valkoisessa maisemassa. Harmi kyllä tämä talviuniajatus tuskin passaa työnantajalleni ;) Mukavaa maanantaipäivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. JENNY! Iiiks, oletko sinä nukkunut ollenkaan!? No mutta maisema on järjettömän kaunis. Pysyis vaan pakkanen, ja sitten tulisi kevät ja se kevään autereinen ihmevihreä ja kukat.

    VastaaPoista
  2. Hyvä ettet ollut kriittinen,kauniita ovat kaikki! Tykkään erityisesti tuosta puukujasta,jotenkin satumainen:)
    Ja oih...talviunet kelpaisi kyllä tännekin!

    VastaaPoista