torstai 30. heinäkuuta 2009

hikeä ja kaakeleitaSaavuimme eilen kuumaan Fuengirolaan. Kaupunki on tuttu, täällä on tullut lomailtua useamman kerran. Tiesin siis odottaa kosteaa kuumuutta ja punanahkaisia englantilaisturisteja. Varsinainen turistirysä tämä paikka onkin, ja mietin että näinköhän täältä löytyy mitään erityisen kiinnostavaa, kuvaamisen arvoista. Ja löytyihän täältä, paljonkin. Pitää vain poiketa rantakadulta hieman sivummalle missä on paljon hauskoja pikkukauppoja tai lähteä kiipeämään vuorille joiden rinteiltä löytyy suloisia pikkuhuviloita. Erityisen ihastunut olen täkäläiseen rentoon rakennustyyliin, taidokkaisiin ikkunaristikoihin ja portteihin sekä värikkäisiin kaakeleihin. Puutarhurimieltä kaihertaa mahtavankokoiset ihmeköynnökset ja puina ja pensaina kasvavat huonekasvit ja kesäkukat. Ehkäpä teen vielä vierailun puutarhamyymälään reissun aikana, saa sitten oikein käännettyä veistä haavassa.

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Ollappa paikan päällä ihastelemassa maisemia. Käännä veistä meidänkin haavoissa ja ota paljon kuvia puutarhoista. Jään odottamaan lisää kuvatuliaisia :).

  -Anniina-

  VastaaPoista
 2. Täällä onkin hauskoja kuvia ja värejä! Oli kiva löytää tänne.

  Ah, lomamatka kuulostaa nyt eksoottiselta. :) Nauttikaa!

  VastaaPoista
 3. Anniina: Kameran lävitse niitä maisemia on mukavampi ihastella - voi huoletta rajata pois kaiken epämieluisan. Eilen tuli yliannostus valoisuutta, tänään on pakko hankkia halvat aurinkolasit.

  Syysleimu: Kivaa, tervetuloa :) Toiveissa on päästä tällä samalla reissulla vielä Marokkoon, se olisi mahtavaa jos se vain onnistuu. Silmät kiiluten katson basaarikuvia ja haaveilen turkoosi-kultaisista nahkapalluroista.

  VastaaPoista