torstai 30. heinäkuuta 2009

kiipeilyä

Tänään on ollut vähän tylsempi päivä. Puolisko on hankkinut itselleen kunnon kuumetaudin, joten ruuanhankinta on jäänyt minun kontolleni. Eihän siinä mitään muuten olisikaan, mutta lähin ruokakauppa sijaitsee alhaalla rannassa ja me majailemme vuorenrinteessä. Käytännössä homma toimii siten, että kiipeän mäen alas, täytän repun piukaksi kaupassa ja kiipeän mäen sydänkohtauksen partaalla ja hiestä märkänä ylös. Entisenä turkulaisena olen toki tottunut siihen, että joka suuntaan on ylämäkeä ja ainakin vastatuuli, mutta Turun mäet ovat vain poikasia tämän vuorenjärkäleen rinnalla. Kipuamista helpottaa ja hidastaa mukavasti kameran kanssa kulkeminen, saa hyvän syyn pitää useita pysähdyksiä. Pekoniparkojen kylmäketju katkeaa tosin ensimmäisellä sadalla metrillä, mutta pekoneista ei tingitä.

3 kommenttia:

 1. buenas, älkää saako ruokamyrkytystä pekonimaakarit! J:lle paljon parempaa vointia toivottelen. Ja sinulle vahvuutta. Pian täältä tullaan! Aurinkorasvat ostettu.

  VastaaPoista
 2. Ei pelkoa! Jollei tällä pekonimäärällä, jonka olen viimeisen vuoden syönyt, ole immuuni pekoniruokamyrkytyksille niin ei sitten millään :D

  VastaaPoista
 3. Hahhaaah. "Pekonien kylmäketju katkeaa." Se ei tietysti naurattaisi, jos saisitte jonkun pekonitaudin kuumeilun lisäksi. Tuo vain kuulosti siltä, että siitä voisi tehdä runon tai säveltää laulun.

  Kuntoilua auringossa. Ei kuulosta huonolta. Parempia vointeja sinne!

  -Anniina-

  VastaaPoista