perjantai 3. heinäkuuta 2009

turussa


Eilen iltalenkkeiltiin Turussa kera viiden koiran, remmit iloisesti solmussa. Matka Helsingistä oli pitempi kuin yleensä ja hikinen kuin mikä! Vaan onpa kyllä mukavaa olla taas täällä kotikotona. Yläasteikäisenä kaiken piti olla sinistä. Vanhassa huoneessani onkin vielä seinillä sinikukkaiset tapetit ja ruusuboordit. Sängyssä ei sentään enää ole tapetteihin sointuvaa sinistä pussilakanaa asiaankuuluvin röyhelöin... Tuo sininen leijonantassulipasto kyllä saa vieläkin huokailemaan - sen olisin oitis vienyt omaan kotiini jos se vain olisi jonnekin mahtunut!

3 kommenttia:

  1. Ciao bella! Kadehdin objektiiviasi. Mutta samalla myös iloitsen siitä. Hyvin hienoja kuvia, varsinkin tuo lipastokuva. Hyvää Turkua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos! Tämän postauksen kuvat on tosin otettu pikkuobjektiivilla, ei siis sillä möhkäleellä. Käyttökelpoinen ja kevyt putki eikä hinta huimaa edes turkulaista. Turun tuliaisia muuten tarttui taas mukaan, vaan enpä kerro mistä ;) Pöytä ei tosin taida valitettavasti mahtua mukaan, innostuin (taas) puutarhamyymälässä.

    VastaaPoista
  3. Älä siitä pöydästä tosiaan huoli! Joskus sitten, eikä siitä muutenkaan tarvitse sinun huolehtia. Olet kyllä mahdoton puutarhatonttu. Ja mä korkkasin tänään uima-altaan :) Aluksi kamalan kylmää, mutta siellä hosuessa lämpenin. Elina pesueineen oli kylässä. Hauska päivä!

    VastaaPoista