maanantai 6. heinäkuuta 2009

kirppispäivä

Sunnuntait ovat aina ihan parhaita kirpputoripäiviä. Yritän silloin herätä aikaisin ja samantien liikenteeseen. Helsingissä suosikkipaikkojani ovat Valtteri ja Jäähallin kirppis, Turussa Euromarketin piha & Manhattanin hyllykirppis. Kirppissunnuntaihin kuuluu myös runsas brunssi kierroksen jälkeen.

Tänään olin ahkera ja kiersin kolme kirpparia. Hauskin löytö oli vanha rommipullo, etiketti oli hieno kuin mikä! En sentään kuulu niihin ihmisiin, joiden mielestä tyhjät pullot ovat oiva kirjahyllyn koriste - pois se minusta. Ostin pullon terassille kastelua varten. Hauska käyttö tuollaiselle pullovanhukselle voisi olla myös jos sinne laittaisi jotain muuta juomaa - vaan mitenpä tuon nyt pesee tuhoamatta etikettiä... Todellinen heräteostos oli vanhat kelta-harmaat ruusuverhot. Kangas oli niin sievää, etten malttanut olla ostamatta. Mitähän siitä voisi ommella? Ehkä tästä kirjasta jotain? Ihana tunika löytyi myös tältä reissulta, tuo keltapalloinen. Siitä tulee varmasti lempivaate.

3 kommenttia:

 1. Jos et ole ihan varma, mitä ruusuverhoista haluaisit tehdä, voit myydä ne minulle vaikka sievoisella voitolla :)

  Täydellinen löytö!!

  VastaaPoista
 2. Onnistuisikohan se pullon peseminen niin, että hölskyttäisi vaan sitä astianpesuvettä pullossa sisällä ja huuhtelisi niin, ettei etiketti kastu? Ei kai ulkopinnan tarvitse puhdas olla, jotta voi pulloon uutta juomista laittaa.

  VastaaPoista
 3. Tanja - Jotain ideaa on jo, mutta saat kyllä siitä jäävän määrän kangashyllyysi ihan mielellään :) Minua ompelemattomat kankaat hiukan ahdistaa, muistuttavat tekemättömistä töistä.

  Fanny - Niinpä se varmasti kävisi. Pitää ehkä kokeilla, jos keksin jotain pulloon laitettavaa. Taitaa kuitenkin päätyä kastelupulloksi.

  VastaaPoista