torstai 18. helmikuuta 2010

avainnauhoja helmistäOlen viettänyt eilisen ja tämän päivän kotona sairastaen. Tällä kertaa olo ei ole niin huono, että joutuisi makaamaan sängyssä koko päivän. On siis ollut aikaa puuhastella. Töissä tarvitsen avaimia tämän tästä, joten niitä on kätevintä kuljettaa kaulassa. Valmiit avainnauhat taas puolestaan ovat yleensä niin tolkuttoman rumia että niitä on suorastaan kärsimys pitää. Kaunis avainnauha oli saatava! Näin kerran myynnissä helmistä tehtyjä avainnauhoja ja arvelin, että sellaisen tekeminen onnistuisi helposti itseltäkin. Ja helppoa se onkin: näihin olen käyttänyt koruvaijeria, kiristysrinkuloita ja papukaijalukkoja. Lasihelmiä löysin tosi edukkaasti Eurokaupasta ja askartelukaupoista olen hakenut erikoishelmiä täydennykseksi. Kirpputorilta hankin myös vanhoja koruja, jotka puran ja käytän uudelleen.

Koska pukeudun mielelläni vain muutamaan kirkkaaseen väriin kerralla, piti toki sopivia avainnauhojakin olla useampi - jokaiseen asuun sopiva. Tänään tein yhden uuden lisää ja korjailin paria vanhaa. Fuksianpunainen olisi vielä kiva saada, ja ehkä kirkkaankeltainen. Ehkäpä kokomustakaan ei olisi hullumpi. Myös puuhelmiversion voisi tehdä.

2 kommenttia:

  1. miten hienoja!!!(jos et tuota turkoosia tarvi,niin vinkkaa ;) )
    harmi kun ei tullut mäyläkoilanpentusia...meillä on vuoden ja4kk ikäinen lyhkisneito,ihana!pitkäturkit ovat myös niin kauniita!pienip

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia, kiva kun tykkäät :) Rapsutuksia lyhkismäykylle.

    VastaaPoista