maanantai 22. helmikuuta 2010

marokkolaisia teelaseja ei voi olla liikaa


Hienosti etenee hiihtolomaoperaatio. Kodinkohennusoperaation sijaan olen hoidellut kaikenlaisia asioita - ihan tarpeellisia sinänsä, mutta ei nyt ihan sitä mitä olin suunnitellut. Näinpä ei ole ihan vielä uutta nurkkaa esiteltäväksi.

Ennen lomaa olin pari päivää flunssassa ja kulutin aikaa Huuto.nettiä penkomalla. Sieltä löytyi hauskoja juttuja, ja sairaushuuruissa tulin huutaneeksi kaikkea kummallista. Täytetty korppi olisi ollut ihan älyttömän hieno astiakaapin päällä nököttämässä, mutta harmikseni moni muukin oli siitä kiinnostunut. Sen sijaan näiden teelasien kanssa kävi parempi tuuri. Loppuviikosta pitäisi vielä noutaa Polaroid-kamera, jättikokoinen villamatto ja keltainen buddha-patsas. Ehkäpä parempi pysytellä vähän aikaa kaukana nettihuutokaupoista ;)

4 kommenttia:

 1. Itse selkää kotona potiessa tulin huutaneeksi sulkakorvikset ja lilan laukun. Ihana blogi!

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi, bongasin tän diagnoosisisustusmanian kommenteista. Ihanan värikäs koti sulla! ja kauniit lasit :)

  VastaaPoista
 3. Teelasit osui suoraan mun värihermoon <3 Täällä on meneillään kausi, johon mielellään kuuluisi paljon (tumman)sinistä ja kultaista. Silleen tyylikkään vähäeleisesti kuitenkin :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiitos :) Vaarallista puuhaa ihan selvästi :) Sulkakorvikset kuulostavat ihanilta!

  S: Kiitos ja kiva kun eksyit tänne, tervetuloa!

  tuija: Mulla oli nuorena pitkään sininen kausi, jolloin pukeuduin siniseen ja sisustin sinisen sävyillä. Niiltä ajoilta on paljon kaikenlaista sinistä jäljellä, ja nyt se vähitellen alkaa houkuttamaan uudelleen. Nuo lasit ostin, koska ne sopivat hyvin Ostindian ja sinikuvioisten eriparilautasten kanssa.

  VastaaPoista