lauantai 20. helmikuuta 2010

nurkkia osa1 - ruokala

Ensimmäinen lomapäivä! Koska pentuja ei kerran kuulunut, päätin pyhittää hiihtoloman kodinkohennukselle. Monta asiaa on päässyt ärsyttävästi kasautumaan ajatuksella "teen sitten hiihtolomalla". Jääkapin ovesta on irronnut kahva, peilikaapin sarana on rikki, keittiön lattia pitäisi maalata, vaihtaa halogeenivalaisimet kattokruunuihin, eteiskomero pursuaa ulkovaatteista ja kengät ovat läjässä. Koko lomaa ei kuitenkaan huvita kuluttaa siivoamiseen ja järjestelyyn, niinpä suunnittelin laittavani kuntoon nurkan kerrallaan. Ja jotta asia ei jäisi suunnitelman tasolle, teen päivän puuhien jälkeen pienen postauksen tänne - samalla tulee sitten esiteltyä meidän kotiakin, nurkka kerrallaan.

Aloitin kodinkohennusoperaation ruokailunurkkauksesta. Pidän avohyllyistä, mutta niille oli päässyt kertymään taas aivan liiaksi tavaraa. Otin tavarat pois, pyyhin pölyt ja lajittelin osan kirpputorikuormaan. Purkkapallot pääsivät lasipurkkiin ja loput kananmunat omaan häkkiinsä. Kameran akku otti ja simahti kesken kuvauksien, joten tyydyn tällä kertaa laihempaan saaliiseen.7 kommenttia:

 1. Oletko tunkenut kolikon toisensa perään kaupan purkka-automaattiin? ;) Mahtavan näköistä.

  VastaaPoista
 2. Teillä on aivan upean värikästä! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 3. Anniina: Makuunista sai pussillisen purkkapalloja. Olivat niin sieviä että piti ostaa. En kylläkään ajatellut syödä niitä.

  Mantelikakku, Miia ja Jutta: Kiitos, kiitos :) Meillä on eri huoneet eri värisiä. Keittiö ja ruokailunurkkaus saivat punaisen värin.

  VastaaPoista
 4. Kodikas ja ihanan persoonallinen keittiö, vau! Minikanala munien säilytyksessä on kyllä hauska :)

  VastaaPoista
 5. Pia: Kiva kun tykkäät :) Minikanala on ihan ehdoton. Ennen säilytin kananmunat jääkaapissa, mutta nyt kun ne ovat huoneenlämmössä ne käyttäytyvät ihan eri tavalla leipoessa kuin kylmät kananmunat. Kannattaa kokeilla.

  VastaaPoista