keskiviikko 17. helmikuuta 2010

ei pentuja tällä kertaa

Tälle viikolle odotettiin kovasti mäyräkoiraperheenlisäystä. Viikonloppuna odotus osoittautui turhaksi, ja ikävää postia lähti monelle innokkaalle pennunodottajalle. Pentukuumetta lietsoakseni piti vielä katsella viimekertaisien pentujen kuvia koneelta, siinä on Harmi siskoineen ihan pikkuisina. Melkein tuntuu käsissä pentujen pehmeys, nuo olivat melkoisen hyvinsyöneitä possuja. Ja hyväntuoksuisia. Nyt minulla on kahdeksan melkein tyhjää viikkoa täytettävänä kalenteriin. Jos vaikka maalaisi keittiön lattian.

6 kommenttia:

 1. Voi ei, mikähän mahtoi mennä pieleen, näkyikö esim. ultrassa pentuja? Semmoista se on näiden pentutouhujen kanssa. Pennunodottajien pettymys on sitten se toinen juttu, hyvää joutuu joskus odottamaan... Jaksuja, ja kevättä kohti, terv ingrid

  VastaaPoista
 2. Ingrid: Ei ultrattu ollenkaan tällä kertaa, joten tuli ihan yllätyksenä tämä. Kyseessä oli sijoituskoira, jota en välimatkan takia pystynytkään ihan läheltä seuraamaan kantoaikaa. En tiedä mikä meni vikaan, mutta onneksi koiralla ei ollut mitään muita ongelmia tai tulehduksia. No, ehkäpä tälläkin oli jokin tarkoitus, puolen vuoden päästä sitten uudestaan. Hyviä pennunodottajia onkin taas kertynyt, joten mikäpä tässä kun vaan malttavat odotella.

  VastaaPoista
 3. Tosi harmi. Nuo edellisen pentueen kuvat ovat kerrassaan ihania, tulee ihan hirmuinen koirakuume - mäyriskuume! Lutusia.

  VastaaPoista
 4. Mäyriskuume on hyvä kuume :) Täytyy ehkä änkeytyä jonkun kasvattajakollegan luokse kylään että pääsee nuuhkuttelemaan pennunpalleroita.

  VastaaPoista
 5. Voi mitä patukoita, ja tyytyväisenä ihan selällään, voihanvoihan. Ymmärrän täysin että kuvat varmasti tuplaa kuumeen! Toivotaan siispä onnistumisia seuraavaan koetukseen :)

  VastaaPoista
 6. Eikö olekin! Tuo selälläänköllöttelijä on Harmin sisko Lola, ja se on edelleen sen lempiasento. Hassuja otuksia :)

  VastaaPoista