keskiviikko 24. helmikuuta 2010

räps, räps
No niin. Täytyy myöntää itselleen, että tämä "nurkka päivässä" idea ei oikein toimi. Tai toimisi se varmaan jos ei haluttaisi hosua vähän joka puolella sen sijaan että tekisi yhden nurkan kerralla valmiiksi. Järjestelin vähän joka puolella räpsien samalla kuvia sieltä ja täältä.

Tänään kävin hakemassa Huuto.netistä hankkimani maton. Enpä tullut ajatelleeksi kuinka paljon 2x3 metrinen paksu villamatto painaa, saati kuinka ison tilan matto vie autosta. Äherrettyäni mattorullan autoon ja sieltä sisälle totesin, että tuo matto ei luultavasti tule poistumaan tästä asunnosta koskaan. Pesen kotimme matot kesäisin maalla, mutta tuota mattoa ei kyllä liikuttele Erkkikään märkänä. Siispä päätin, että matto saa makoilla olohuoneen lattialla toistaiseksi. Likastuttuaan se saa siirtyä terassille elämänsä ehtoota viettämään, ja silloin meillä on taatusti kulmakunnan hienoin matto terassilla. Jos siis se mahtuu sinne.

5 kommenttia:

 1. Kauniita nurkkia olet kyllä kuvaillut :)

  VastaaPoista
 2. Nyt on hyvät kelit pestä villamatot lumihangessa :) pesin oman ison mattoni jokin aika sitten ja oli aikamoista ähellystä, mutta värit kirkastuivat.

  VastaaPoista
 3. Teija: Kiitos :)

  S: Hyvä vinkki, pitääpä koittaa! Meillä olisi monta lampaantaljaa, ne varmaan ilahtuisivat lumipesusta.

  VastaaPoista
 4. Kannattaa antaa niiden jäätyä ensin vähän aikaa pihalla. Minä en uskonut äitiä... :)

  VastaaPoista
 5. Ai jäätyä? No enpä olisi uskonut minäkään ihan heti. Voikohan tuollaisen pitkäkarvaisen villamaton pestä myös hangessa?

  VastaaPoista