tiistai 16. helmikuuta 2010

värijärjestyksiä
Laiska blogipostailija täällä taas :) Valonpuute rassaa, eikä juuri tee mieli kuvailla. Näin talviaikaan huomaa, kuinka pimeä tämä meidän ensimmäisen kerroksen asunto onkaan... Pimeässä siis eletään kuin myyrät ikään. Värihinkuun ei valonpuutteella onneksi ole vaikutusta. Sunnuntaina sain päähäni lajitella ja listata kaikki vaatteeni värien mukaan, kun tuntuu että sopivanvärisiä sukkahousuja ei koskaan ole (ja järkeilin että taulukosta näen heti mitä puuttuu). Samalla hieman kohensin värijärjestystä paitakaapissa. Pahoittelen tuota viimoista surkeaa kuvaa, lupaan ottaa paremman heti kun joku kertoo miten kuvataan ankeaa lastulevykomeroa pimeässä. Jokin todistusaineisto vain piti vielä lisäksi esittää. No, vaatteet voisivat olla toki siistimmissä pinoissa ja pinot vielä itsessään värijärjestyksessä, mutta pedanttiuteni rajoittuu onneksi tähän yksinkertaiseen väriluokitteluun. Olen myöskin hyvin laiska silittäjä, niinkuin näkyy... Kirjat ovat luonnollisesti kirjahyllyssä värijärjestyksessä. Tästä syystä ei kuvasta kannata vetää suuria johtopäätöksiä lukutottumuksiemme suhteen; näkyvimmälle paikalle kelpuutan kirjat puhtaasti selkämyksen värin perusteella. Tylsänväriset Hemingwayt ja Tolstoit pitävät majaa aivan muualla.

6 kommenttia:

 1. Ah, sielunkumppani. Sehän on itsestäänselvyys, että mm. vaatteiden on oltava värijärjestyksessä. :)

  VastaaPoista
 2. Niinpä! :) Juuri perustelin värijärjestyksen järkevyyttä ystävälle sillä, että värijärjestetystä kaapista on helpompi löytää aamulla päällepantavaa. Tykkään myös pukeutua värikkäästi ja mielellään muutamaan, hyvin toisiinsa sopivaan väriin kerralla.

  VastaaPoista
 3. Värit piristävät :)

  Huomaan itsessäni saman laiskuuden ja väsymyksen. Ei jaksaisi blogkuvia ottaa, kun tuntuu, että pimeys on vielä liian vallitsevaa. Onneksi valon määrä on koko ajan lisääntymään päin!

  VastaaPoista
 4. Minttu: Sepä se! Mietin, että jospa nyt kun pentuja (eikä lisähommia) tullutkaan voisin ottaa hiihtoloman kodinlaiton kannalta ja päivittää blogiin joka päivä jotain pientä. Katsotaanpa saanko moista aikaan...

  VastaaPoista
 5. Mainio blogi ja ainakin mä odotan, että innostut päivittämään hiihtolomaposteja! Alin kerros on myös täällä tuttu ja valonkorvausmenetelmä samoin :)

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia, tuija :) Pitääpä tsempata! Oikein odotan kevättä ja valoa. Pääsee tekemään taas puutarhapostauksia.

  VastaaPoista