lauantai 5. joulukuuta 2009

bambiprojekti

Löysin punaisen bambipumppupullon kirpparilta aikoja sitten. Se on napottanut tiskipöydällä siitä asti, pidän siinä tiskiainetta. Käytännöllisyyden huippu se ei kylläkään ole - se näet pysyy vähän huonosti pystyssä. Muutoin se on esineenä lähes täydellinen. Olen pyöritellyt tässä pitkään mielessäni uusien kankaanpainoseulojen valmistamista, ja ryhdyin tänään testailemaan bambin käyttökelpoisuutta uusia kuoseja ajatellen. Suunnittelin värjääväni vanhat kulahtaneet keittiöpyyhkeeni pesukoneessa jollain punaisen sävyllä jonka jälkeen niihin voisi painaa pinkkejä bambeja. Luonnostelin ja skannailin sairaspäivän huviksi tänään tällaisia.

edit: Vaihdoin kokeilubambin vähän vähemmän kirkkaaseen ja lisäsin samalla kuvan bambimäyräkoirasta :) Molemmat kuvat on tehty käsittelemällä skannattuja viivapiirroksia. Yhdistin niihin myöskin skannattua lahjapaperia. Mäykystä tulee joulukortti. Ajattelin nyt kuitenkin vielä uhmata Ifolorin magentaa ja tilata sieltä pienet erät kortteja. Bambi menköön samalla vaivalla, vaikka se ei ole kyllä joulukorttia nähnytkään. Mitäs me pienistä...

edit2: Bambifiiliksiin sopivaa musiikkia: Nouvelle Vague / CA Plane Pour Moi

9 kommenttia:

 1. Aivan mahtava!
  Minulla taitaa olla menossa joku 'bambi'-vaihe, kaikkialle pitäisi saada bambeja :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) (tosin ehdin jo napata vanhan bambin välistä pois, uusi on kuitenkin ainakin mun makuuni parempi). Bambivaihe, tai ehkä paremminkin peuravaihe on täälläkin meneillään. Bambit on pop :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo saippuapullobambi,niin söpö!
  Blogeissa on siellä täällä vilahdellut kauniita vanhoja posliiniesineitä,varsinkin bambeja ja varmaan siitä johtuen olen ihan ihastunut niihin. Löysin vanhojen lelujeni joukosta pienen bambin ja voi että olin onnellinen! Tyttö saa pitää hepat, possut ja muut mutta se bambi on mun:)
  Ja bambimäyräkoira on hauska!

  VastaaPoista
 4. Peurat ja bambit rulaavat meilläkin! Mutta tuo mäyräkoira se vasta mahtava onkin!

  VastaaPoista
 5. niina: Eikö olekin! Noita bambeja kuulemma myy eri kokoisina ja värisinä Tukholmassa jokin pikkuliike. Jos valikoimissa on muuta yhtä hauskaa sinne pitäisi ehdottomasti päästä.

  Kiitos vielä mäyräkoirakehuista! Se ei ole ihan rotumääritelmän mukainen ;) Ei saisi olla ihan noin kuperaa päätä saati suuria silmiä, rungon pituus ei myöskään taitaisi showmäykylle riittää. Lisäksi se on vielä takakorkea. Taiteellisia vapauksia :D

  VastaaPoista
 6. Heippa! Täältäkin yksi ääni bambimäyräkoiralle, hieno! Toivottavasti olet jo päässyt taudista, se oli tosi kurja tauti kun vaan jatkui ja jatkui...

  Ingrid

  VastaaPoista
 7. Kiitos Ingrid :) Kuvista tilaamani kortit saapuivatkin tällä viikolla, se bambimäyris onnistui hyvin ja saa lähteä joulupostissa järkyttämään sukulaisia ;) Pinkki bambi taas ei painossa onnistunut, eipä kannattaisi ehdointahdoin tilata pinkkiä korttia kun se magenta ei tuolta Ifolorilta tilattuna näytä kunnolla onnistuvan.

  Tautikin alkaa jo helpottaa, toiveissa on maanantaina päästä jatkamaan normaalia arkea.

  VastaaPoista
 8. Ihan pakko oli tulla huikkaamaan, että samaisia bambisia löytyi myös kaulakoruina osoitteessa: http://tinyurl.com/y9rss6n

  VastaaPoista
 9. Oi, kiitos vinkistä! Ihan mahtava oli etenkin tuo kuva missä eriväriset bambit olivat rivissä :) Tukholmassa on kuulemma kauppa, mistä noita bambeja saisi ostaa. Tietäisiköhän joku sen nimen?

  VastaaPoista