tiistai 22. joulukuuta 2009

uusi matto ja tärähtänyt meininki


Täytyy nolosti tunnustaa, että tänä vuonna joululahjaostoksilla olen keskittynyt lähinnä omiin lahjoihini. Osa on vielä hankimattakin, koska olen lahjojen etsimisen sijaan kierrellyt mattokauppoja. Jouluksi näet piti ehdottomasti saada uusi matto, koska edellinen oli koirien jäljiltä ikävässä kunnossa. Mielessä oli joko turkoosi tai violetti nukkamatto. Etsintä oli kerrassaan epätoivoista. Askosta löysin ihanan kiiltävänturkoosin pitkänukkaisen maton, mutta se oli jätettävä kauppaan kun näin sieluni silmin Harmi-koiran kiskomassa nukkia siitä irti. Sen maton peseminen olisi myös mahtanut olla kauhistus. Onneksi viimein löytyi kriteerit täyttävä turkoosi yksilö. Se näyttää ihan kokolattiamattopalalta, mutta toivon mukaan kestääkin sitten sen mukaisesti. Väri ainakin on mainio.

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja ihana blogi :) Löysin tänne vasta nyt ja jäin heti selailemaan pidemmäksi aikaa... Hyvää joulua sinne!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat ja kiva blogi!
  Minäkin löysin sinut vasta...Gingahmin kautta.
  Ihanalta vaikutti joulu-illallisenne...

  VastaaPoista
 3. Hieno matto, meillä on kanssa alakerran aulassa turkoosi, tai olisko petroolin sininen (en oikein osaa värejä :) ) matto ja se kerää aina kovasti kehuja!


  Hyvää uutta vuotta!!! terv Ingrid

  VastaaPoista
 4. Minttu: Kiitos, kiitos :) Hyvää uutta vuotta!

  aurinko ja kuu: Tervetuloa! Oli kyllä ihan oikeasti ihana illallinen, pitää ottaa perinteeksi. Suosittelen muillekin! Ei ollut emännällekään liian raskasta kun kaikki toivat jotakin.

  Ingrid: Kiitos mattokehuista - katsotaanpa millaista palautettaa saa vierailta. Oli muuten vaikea löytää turkoosia mattoa, ainakin mattokauppiaat koittivat kovasti vakuuttaa ettei sen värisiä mattoja juuri löydy. Olet onnenpekka jos löysit petroolinsinisen, sitä himoitsin vielä turkoosiakin enemmän. Hyvää uutta vuotta myös sinne!

  VastaaPoista