perjantai 18. joulukuuta 2009

pinkki hyasintti
Kukkakaupassa oli mahtavan värisiä hyasintteja. Perinteisen vaaleanlilan, vaaleanpunaisen ja valkoisen lisäksi oli kahta sävyä violettia ja syvää pinkkiä. Tykkään kovasti hyasinteista ja valkoisia on täällä nytkin useampi. Noita erikoisvärejä en voinut vastustaa vaan ostin leikkokukkina violetteja ja ruukussa tuon kuvan pinkin. Kukkahulluudessa ostin lisäksi pinkkejä neilikoita kuihtuneiden tilalle ja ystävälle jouluruusun kiitokseksi.

2 kommenttia:

  1. Ihan hullua, juurihan täältä lähdit ja nyt jo postaus! Tulin just lenkiltä - onnen lenkiltä, kun tuo ilma minua niin tykästyttää. Olen kyllä onnen tyttö, kun mulla on sut ystävänä. Nuo tuomasi kukat ovat kyllä ihan äärettömän ylelliset ja olen niistä ihan hillittömän iloissani. Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Voi kuule, pieni kiitos isosta ilosta ja hyvästä hoidosta. Olisin ollut ihan yksin täällä sairastamassa ilman sinua. Kiitos siitä vielä.

    Itse asiassa pitäisi olla jo nukkumassa mutta huvitti asetella kukkia ja ottaa umpipimeässä muutama kuvakin. Herätys aamukuudelta voi tehdä vähän tiukkaa...

    VastaaPoista