perjantai 11. joulukuuta 2009

ruusuja, kuusi ja marokkolainen teepannu

6 kommenttia:

 1. Ai nyt se tuli. Komian näköinen on valkea kuusi, mutta ihailen sitä mieluiten jonkun toisen kotona. :) Meille on tänä vuonna tulossa aito kuusi, muovisten härpätinten aika saa minun puolestani olla ohi.

  VastaaPoista
 2. Jaa, mun mielestä toi valkoinen on eri hieno! Ja muutenkin mehevät värit. Ja mäykky jota tarjoilut niin houkuttaa :)

  I

  VastaaPoista
 3. ihanat värit, tuo marokkolaispannu on todella mahtava! mukavaa viikonloppua toivoo lotta

  VastaaPoista
 4. Epäilytti ensin kovasti tuo valkoisen joulukuusen hankkiminen, pelkäsin ettei se sovi meille. Lopputulos oli kuitenkin parempi mitä osasin odottaakaan, nyt olen tosi tyytyväinen siihen. Latvaan tekisi vielä mieli hankkia riikinkukko :)

  I: Tuota mäykkyä, Harmia, kiinnostaa aina tarjoilut ja jokaisen tilaisuuden tullen se kyllä käy varkaissa. Tänään se erehtyi lipaisemaan punaviinilasista. Nauroimme sen irvistelylle, ei maku sitten miellyttänytkään.

  Lotta: marokkolaisen teepannun ajattelin näin joulun alla vihkiä glögipannuksi - ja laseina toki asianmukaisesti kultakoristeiset marokkolaislasit. Kesällä taidan kasvattaa taas minttua, minttutee on kerrassaan mainiota juomaa. Mukavaa viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 5. Aivan upea tuo marokkolainen teepannu, ja tuikkulyhdyt myös. Muutenkin tykkään tosi paljon väreistä täällä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Jutta :) Glögiä olisi tarkoitus päästä maistelemaan marokkolaispannusta viikonloppuna kun ystävät tulevat jouluaterialle. Toivottavasti ajaa asiansa, nätti se on minustakin.

  VastaaPoista