maanantai 1. helmikuuta 2010

smoothieta napaan



Karppiruokavalio ei oikein maistu, smoothiet sen sijaan vallan mainiosti. Kitchenaidin tehosekoitin on kovassa käytössä ja kaupan pakastealtaasta saa kirkkaankeltaisia mangokuutioita jotka sopivat hyvin mansikoiden ja banaanien kanssa.

Tekisi mieli järjestellä kaappeja ja olla oikein tehokas. Sen sijaan maleksin koneella ja kuuntelen huonoa musiikkia.

5 kommenttia:

  1. Kuulostaa tutulle. Paitsi minä kuuntelen hyvää musiikkia ;). Ihanan keväinen tunnelma kuvissa. Itselleni tuli tänään olo, että nyt on saatava kimppu tulppaaneita. Kukkien ostoon yleensä vaan liittyy se, että ensin pitää siivota ja sitten kukkaset kruunuksi. Jos ostaisi vaan oikein paljon kukkia, ei tätä sekamelskaa ehkä huomaisikaan. Toimisikohan?

    VastaaPoista
  2. hei!löysin blogisi vähän aikaa sitten,kivat kuvat,jutut ja varsinkin mäyräkoirat vetää tänne aina uudestaan ;).meilläkun on lyhkismäykkyneitokainen,joka on hurmannut koko perheen!pienip
    onko muuten koiruuskotisivuja?

    VastaaPoista
  3. Anniina: Voi olla, että toimisi. Kynttilänvalo ainakin auttaa laiskaa siivoojaa ;) Olit muuten mielessäni juuri äsken, mietin josko sopisi poiketa huomenna kylään?

    Anonyymi: Kiva kuulla :) Tervetuloa vaan. Kohta päästään toivottavasti seuraamaan tässä blogissakin mäyräkoirapesuetta. Koirakotisivut löytyvät osoitteesta http://www.hsd-capital.com/jenny/

    VastaaPoista
  4. Kiitos vinkistä! Nyt on pakkasessa mangopaloja odottamassa smoothie- hetkeä. Ihania värejä ja niitä koirakuvia.... Kaaos se on täälläkin :)

    terv. ingrid

    VastaaPoista
  5. Nam. Herkkuja silmälle ja kropalle.

    Hyvää tulee myös kun pistää sauvasekoittimella pyöräyttäen turkkilaista jugurttia (varmaan karppiharrastajana tunnetkin tökökin? :), Valion mehukeittoa ja pieni luraus hunajaa. Aamu starttaa hyvin käyntiin.

    VastaaPoista